Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

crook.crook

26. 1. 2012 20:17
UAAAAAAAAAAA

Uz me to tu vazne se stodukatu. KDE SE PROBOAHA VZALA POVEST ZE TO TADY VOLILI STUDENTI A MUZOU ZA VSE??? CO je tohle proboha za volovinu. Studentu volilo POUZE 25% a to jeste vic nez 50 procent NOVE STRANY.

To tvuj rocnik to dotahli v 90 letech do sta dukatu. CO DNESNI STUDENTI??? Ti sou uz zoufali jak nekdo na ne porad hazi spinu, nemaji kde bydlet, po 25 letech studia ani vindru, kazdy student je vyzirkka nymand a chlastoun co nic neumi a stari matadori je musi vse naucit....ZA TOHLE MUZOU STUDENTI CO VOLILI PRED DVEMA LETY??

To by se hajzlikum jako ty mooooc libilo hodit vse na dnesni studenti. Nooo sak pockejte, plody 90 let brzo budete trhat a toho co se deje ted taky a bude vam z toho moooooc spatne....

0 0
možnosti

velky bratr

26. 1. 2012 1:56
Kdozeto vsechno voli pravici? A proc tedy neni v parlamentu?

Pravice v Ceskych zemich zemrela s Rasinem. Od te doby se tu potacime od jednoho socialistickeho experimentu kdrohemu. Jednou ma vice rudy, jindy vice hnedy nadech, ale porad je to principielne totez. Soucasna politika je jen kabaretem, kde si drtiva vetsina zucastnenych volicu uz sedesat let spokojene "voli" kasparky na ktere pak nadava u piva. At mi nikdo z volicu ODS, CSSD, TOP, SZ, KSCM, KDU, VV netvrdi, ze veril pred volbami tomu, ze politici prestanou krast a zacnou moudre vladnout. Jedinec takoveho smysleni patri do ochrany nejakeho vhodneho ustavu, ja mu tam ze svych dani rad zaplatim pobyt, aby si nekde svou nerozvaznosti neublizil.

.

Soucasna vlada dotahuje nejzabavnejsi Paroubkovy napady do realneho provedeni - nejlepsi je asi ten o nesplaceni statniho dluhu. Cim je novy pilir dychodoveho pojisteni? Zarukou, ze dluhy ceskeho staty nemohou byt nikdy uhrazeny pod hrozbou mezinarodnich arbitrazi - socialni pojistovny totiz musi sve investice omezit na statni dluhopisy.

0 0
možnosti

Ellowynn

25. 1. 2012 13:35
stacilo mi jen docist

k vykrikum o potrebe vzdelavani od Komenskeho.. ale jiste, jenze tento moudry pan mel na mysli cist a psat, na coz staci zakladka.

Vite co stve me? Pracuji jako vul od rana do vecera (i na materske abych sebe a dite uzivila) a samozrejme platim dane. Ze kterych se plati studentovi studium. Student si vesele vystuduje a jde pracovat do zahranici. Kde je navratnost "me investice"? Kde mam "sveho" vystudovaneho lekare/ucitele/ekonoma? Bud skolne nebo povinost po studiu pracovat na urcitou dobu ve statnich sluzbach za tabulkovy plat. Vysoka skola je nadstandard, ne kazdy obcan CR si muze dovolit ji studovat, ale kazdy pracujici obcan CR ji musi platit ma danich!

Vy nechete platit skolne, ok, ja nechci platit skoly.

2 0
možnosti

crook.crook

26. 1. 2012 20:07
Re: stacilo mi jen docist

JA pracuji jiz od ZAKLADKY CHAPES?? Ty uz v zivote makat nebudes tolik co ja, to bys totiz musel dohnat pravidelnych 200 zameskanych hodin pulrocne, zatimco ja se sprtal a ty sis valel sumky. Nikdo jako ty nikdy nevedelo co je makat, az najednou po stredni zjistli, ze nemaj prachy. Ale jestli ti po skole bylo za  tezko jednou na 2 hodiny otevrit knizku a MAKAT A NAUCIT SE NECO, tak ted nic nehazej na vysokoskolaky. Kdyby si totiz neco vedel o makani a studiu, tak umis tri jazyky a muzes jet kam se ti zlibi a makat muzes kde chces. JENZE TO CHCE UMET MAKAT, MYSLET ucit se NE  KAFRAT.

Nechces platit lidem skoly OK. ALe u doktora te nechcu ani videt, do skoly tve decko nepachne a cokoliv co ma s vysokou skolou prestanes OKAMZITE vyuzivat.

0 0
možnosti

bakules2

24. 1. 2012 16:44
no vy jste si zvolili předsedu defraudanta

a ani se nebouříte;-D

0 0
možnosti

Jan Vrana

21. 1. 2012 16:05
Kratka rekapitulace:

Studenti vsechno zavinili, protoze casto voli pravicove strany. Odborari jsou zlati, ale diky studentum jsou na vymreni.

Konec rekapitulace, posilam symbolickeho blijiciho smajlika a odchazim zvracet s nim.

Pro informaci: nejsem student, nybrz pracujici clovek v duchodovem veku.

0 0
možnosti

jardahol

21. 1. 2012 18:59
Re: Kratka rekapitulace:

Vaše reakce je obdivuhodná !!!!!!!!

Autor jen zdůraznil, že mládež si zvolila strany, které realizují reformy. No tak by si teď neměli stěžovat.

3 0
možnosti

DlouhousekLihoslav

20. 1. 2012 17:17
diky karma

nejhorsi je ze nevzdelani mladi aroganti zacinaji mit dojem, ze svet se opira o jedince a ne o spolecnost. jenze bohuzel to dokazuje jejich vzdelanostni ci dokonce inteligencni deficit. protoze kazdy inteligentnejsi clovek vi, ze ze stromu nelezl jednotlivec, ze stromu lezla spolecnost, jednotlivec kdyz se o to pokousel byl sezran mnohem silnejsim predatorem. teprve spravne nalezeni celospolecenskeho zajmu umoznilo zabrat nova mista pro zivot, ubranit je, rozvinout atd.

a kdyz nekdo byl moc velky jajinek ? cesta do dzungle a traviciho traktu predatoru byla vzdy otevrena.

1 0
možnosti

Karel_dnes

20. 1. 2012 16:30
Je to normální...

V mládí člověk volí ideály, v produktivném věku pragmatismus a na stáří sociální solidaritu...

2 0
možnosti

šelma6005

20. 1. 2012 16:25
Tváří se jako intelektuálové

Dnešní mladí akorát studují ty společenské vědy - ekvivalent někdejší VUML.

Jen málokdo z nich má na to, aby studoval technickou univerzitu či nedejbože matfyz. Hlavně že se u toho tváří jako panské houno!

0 0
možnosti

xaverbrixi

20. 1. 2012 15:50
Možnost volby...

No tak to v životě je, neustále volíme...

Studenti si podle autora zvolili ve volbách do sněmovny pravici a autor za časů minulých pak pohodlnější život tím, že podepsal spolupráci se státní bezpečností.

:-P

0 0
možnosti

hafusak2

20. 1. 2012 16:06
Re: Možnost volby...

Ano, dneska máte prakticky na všechno možnost volby. Ovšem je to úplně stejné, jako když Vás v noci někde za rohem obestoupí partička nepřizpůsobivých s noži, tak se můžete jen svobodně rozhodnout, kterému z nich podáte svoji peněženku, mobil a hodinky. To, že o ty věci přicházíte je sice jasné, ale mohl jste si zvolit. Rv;-D

0 0
možnosti

bojovník proti egoistům

20. 1. 2012 15:42
Tak hraje v tom roli několik faktorů

média jsou většinou pravicová (ne z hlediska světonázoru, ale spíše z hlediska kauzalit a preferencí stran). Např. médium, kde píšete do blogu a já do diskuze, u naprosto dvou schodných arogantních jedinců Kalouska a Paroubka před volbami prvního neřešilo prakticky vůbec (krom toho, jak je TOP09 oblíbená u mladých) a druhý měl aféry i z toho, co dostala jeho dcera od kmotřenky za dárek. Druhý faktor je faktor minulosti, tj. vzdělaní se většinou vymezují proti nesvobodě, komunistická minulost udělala stigma pro celou demokratickou levici jako takovou. Např. na západě jako v USA se obdobně vzdělaní a lidé z měst vymezují proti republikánům a volí do leva demokraty. A byl bych opatrný v zaměňování studentů za voliče pravice. Humanitní obory mají jistě velkou část levicových voličů a nově i studenti lékařských fakult, pravděpodobně, co vyděli jakou kampaň dokáží udělat média proti lékařům ve prospěch Hegera a četli traktáty pravicových diskutérů na diskuzích, už asi změnili preference.

1 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky