Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Velmi dobře napsané - myslím po stránce obsahové, ale příště si to po sobě raději napřed přečtěte (těch překlepů je tam opravdu dost). Přesto karma. R^

5 5
možnosti
Foto

Nevšiml jsem si, že by Putna žadonil o podpis. Velmi věcně v TV řekl, že všechny odborné komise seznaly splnění podmínek profesury, teď je to záležitost mezi univerzitou a Hradem a že on počká, co z toho vzejde. Z toho, jak sem taháte prezidentskou kampaň, usuzuju, že jste, Cempírku, rovněž přesvědčen, že nejmenování je způsobeno jen a výhradně mstou hradního páprdy za Putnovu podporu Schwarzenberga. Blivajz.

8 8
možnosti
Foto

Nejde o podporu, toa by nebyla ničím proti ničemu. Jde o formu.

2 6
možnosti
JR

J72a96n 93R98á68ž

18. 5. 2013 10:35

Jestli si docent Putna profesuru zaslouží nebo ne je oprávněno objektivně hodnotit jen málo lidí. Teď se k to stalo veřejně propíraným tématem jen proto,že tam hraje svoji úlohu Zeman, ne jako prezident,ale jako osoba v mnohých kruzích nenáviděná. A tak se k profesuře relativně málo známého docenta vyjadřuje kdejaký pitomec.

Jsem přesvědčen,že pro většinu kritiků "ne jmenování" je Putna zcela neznámý člověk, ale hlavně když si mohou naplnit na Zemana!

P.S. Nepatřím mezi členy Fan clubu Zemana,spíše naopak!

7 2
možnosti
JK

Máte pravdu, pan Putna byl do současnosti pro mne zcela neznámý. Z věty nevyplývá, co by většina kritiků měla Zemanovi udělat. Jsem si ale jistá, že většině z většiny kritiků za to Zeman nestojí. Já prostě cítím potřebu se ozvat proti jeho mocenským snahám. Ten člověk je bohužel inteligentní, ale po letech pití, na prahu sedmdesátky zcela nesoudný.

5 5
možnosti
Foto

Největším problémem je, že pan Putna nebyl ve svém videu vtipný, jak patrně zamýšlel, nýbrž vrcholně trapný. Kdyby pan Zeman takovéhoto člověka jmenoval bez přezkoumání jeho psychického a mentálního stavu, myslím, že by to bylo velmi riskantní rozhodnutí

8 12
možnosti
MT

Ále, nebuďte tak přísnej. Vy jste taky dost trapnej a nikdo vás kvůli tomu neposílá za psychiatrem.

10 7
možnosti
JK

Pane Cempírku, vy jste skutečně středoškolský učitel ? Pokud ano, tak podle gramatické úrovně vašeho textu si dovolím tvrdit, že vyučujete maximálně hudební výchovu a tělocvik. Tedy pokud v té škole nejste pouze školník.:-/

11 8
možnosti
MT

Takže tedy souhlasíte s tím, že MZ k tomu nemá věcné důvody, ale vyřizuje si tak s ním soukromou záležitost?

6 8
možnosti
MT

Díky za bodíky, ale to nebyla řečnická otázka, ale přímý dotaz na autora.

1 3
možnosti
PM

nedivím se špatné úrovní středních škol, pokud je autor opravdu středoškolský učitel

7 9
možnosti
Foto

Autor chce blogem provokovat Zemanovy odpůrce

9 4
možnosti
Foto

A spíše je rozesmál. :-)

10 10
možnosti
Foto

To video je skutečně slabé, takové dětské. Čekala jsem od něj mnohem víc :-(

7 6
možnosti
JK

Tak to si zajděte do divadla. Pan docent není umělec, je vědec. Pokud se snaží vyjadřovat jakýmkoli způsobem osobní názory, není jeho cílem získat body za umělecký dojem.

4 5
možnosti
MD

Ehm. Je to jako s tim pitim.

Kdyz chlastal V. Havel tak mela media ucpanou hlasnou troubu.

Kdyz se obcas napije M. Zeman sbiraji kazdou kapku mikropipetou, pridavaji hektolitry saponatu a plni do bublifuku.

16 20
možnosti
RH

Havlův sklon k pití byl znám, ale za 14 let ve funkci jsem ho neviděl ani jednou ve stavu, v jakém byl Zeman v posledních pár měsících třikrát.

14 8
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky