Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

gersmero

6. 7. 2011 11:23
Výborně napsané!

Nevím, kdo čemu nerozumí? Ještě si vzpomínám, jak jsem vypínala zprávy před Listopadem, protože se to nedalo poslouchat. A dnes? To stejné! [>-]

0 0
možnosti
DL

dominiczech

6. 7. 2011 12:32
Re: Výborně napsané!

souhlasím

0 0
možnosti
PM

ZEROVAN

6. 7. 2011 9:09
Když někdo personifikuje jako za bolševika, zpozorním

Za normalizace veškeré zlo pocházelo od Havla

Po sametu za veškeré vaše frustrace a strach z neznáma mohl zase Havel

Nyní už může Havel za vše špatné co se v průběhu 21 let vyrojilo.

No teď je na tapetě Moravec. Personifikace je typicky česka frustraceRv

0 0
možnosti
LV

baloun

5. 7. 2011 22:11
Sice jsem nepostřehl,

co jste vlastně chtěl říci, ale několikrát jsem s Vámi souhlasil.

Žurnalistiku u nás skutečně dělají nezkušené děti. Podle toho to taky vypadá. Bohužel.

Myslím, že není problém, že máme Václava Moravce, ale spíš to, že je jen jeden. Nemáme další osobnost s ním srovnatelnou. Občas se sice někdo nadějný vynoří (Jan Pokorný, Jakub Železný), ale nakonec ho stejně převálcuje smečka bohapustých tlachalů s drzým čelem (Tabery, Tvarůžková, Fridrichová, Korecký...) A už vůbec nemluivím o internetových žurnalistech, jejichž jediná práce spočívá v tom, že převzatým článkům (většinou z ČTK) vymýšlejí idiotské a naprosto zavádějící, leč efektní titulky (viz Tomáš Holý - novodobý Kojzlar z Rudých Novinek.cz).

No a pak zbývá hrstka uvadajících hvězd chytajících se každého stébla v čele s Bramborou Tlachací, Patricií Strouhalovou či Danielem Takáčem... A to jsem se nezmínil o největší pravdě ve Vašem textu - dnešní novinaří nemají jasný názor a postoj. To je smutné. Lepší je noviny nečíst. Radši blogy

0 0
možnosti
PV

Nenapravitelný optimista

5. 7. 2011 19:05
Začal jsem

váš článek číst, ale chyby v prvním odstavci mě odradily. Škoda, že kritizujete novináře a sám se chyb nevyvarujete.:-/

1 0
možnosti
RB

TarasBulba

7. 7. 2011 11:15
Re: Začal jsem

U středoškolského učitele je to skoro na pováženou...

0 0
možnosti
OL

osk

5. 7. 2011 17:27
Bulvár je odpad

Žádný intelignetní a vzdělaný člověk to nemuže číst, jistě kšeft je to dobrý protože většina lidí po takových nesmyslech prahne. Není tam jediná seriozní informace, měl jsem to v ruce v životě dvakrát a už to nechio vidět. Ale je pravda že poslední dobou jdou všechny noviny do kytek, to se nedá číst samé bláboly, ještě třeba alespon názory komentáře (třeba pan Chuchma) se dají. Přecházím plynule na Financial Times to má alespon trochu nějákou uroven.

0 0
možnosti
OL

osk

5. 7. 2011 17:28
Re: Bulvár je odpad

Nejvíc vypovídá o úpadku to že i na idnes už je bulvární rubrika.

0 0
možnosti
JJ

konzerva

5. 7. 2011 8:04
Příliš mnoho slov...

Chtělo by se parafrázovat poměrně známý výrok z Amadea. Nechápu, že tento článek psal středoškolský učitel. V množství zbytečných slov a nesourodých vět mi naprosto uniká, co nám chtěl autor vlastně říci? Ale dle karmy vidím, že "vaši Pražané vám rozumějí!!" A nejenom Pražané, jak se zdá.;-D;-D Abych nezapomněl - mohl by mi autor dovysvětlit co měl na mysli tím "fenoménem VM"?

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

4. 7. 2011 21:04
Výtečně,

pane Cempírku. (+ kouzlem nechtěného novotvar: "vyhýčkal v prmadonu". Luxusní slovo.)

0 0
možnosti
K

krllo1

4. 7. 2011 19:44
Velmi dobře popsaná bída

české novinařiny. Zajímavé je že Česká televize na svých stránkách diskusi nepřipouští diskusi k OVM. Prostě cenzura neservilních názorů, česká demokracie v praxi !

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

4. 7. 2011 18:25
Pane učiteli,zůstaňte u svého tělocviku

Jestli si tento Váš výplod přečtou Vaši studenti, budete jim zcela jistě pro pobavení. Jinak Vaše jasně levicová orientace čouhá z každého Vašeho článku jako sláma z bot. Tak co řešíte?? Raději si alespoň trochu pohlídejte gramatiku Vašich spisovatelských výtvorů, ať Váš článek neskončí na třídní nástěnce - vlastně máte štěstí, že už jsou prázdniny.Rv

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
PP

Pabitel

6. 7. 2011 22:44
Re: Pane učiteli,zůstaňte u svého tělocviku

Mno, mé cítění je též levicové,ale s autorem nesouhlasím. Václav Moravec je profesionál,navíc není sebestředný egocentrik. Víc takových Moravců a méně zakomplexovaných učitelů!!!

0 0
možnosti
J

JiPot

4. 7. 2011 17:30
A pointa?

Nejak mi unika pointa Vaseho prispevku. Po precteni ma mit ctenar asi pocit rozhorceni nad stavajici urovni zurnalistu, ale v clanku je vecnych argumentu, jako safranu. Kritizovat nekoho za to, ze je mlady a tudiz nezkuseny a nehodny daneho postu, je ukazkou mrzke argumentacni urovne.

Trosku melete pate pres devate, ode vseho trosek a nakonec je z toho co? Skandal! A vite co mi to pripomina? Praci soucasnych novinaru, te horsi casti minimalne.

2 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky