Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

zberanek

4. 7. 2011 12:22
Dobří novináři v Česku neexistují a nebo ....

V Česku prozatím není novinář (novináři), který by dokázal označit problém, popsat problém a také o tom problému napsat jak skončil. U nás existují prozatím novináři, kteří snad dokáží pojmenovat problém a tím to skončí. Takto se ale dobrá novinařina opravdu nedělá.

0 0
možnosti
JP

zmije rohatá a ušatá

4. 7. 2011 12:20
to teda mám silně jiný názor

http://janasimonova.blog.idnes.cz/c/199315/Moravec-se-boji-zruseni-OVM-A-kdopak-se-boji-Moravce.html  omluva, že sem lezu s odkazem, ale je to takhle kratší

0 0
možnosti
MCC

ccaaggii

4. 7. 2011 12:17
středoškolský učitel? s takovými bláboly?

Prozraďte, prosím, kde učíte a co, abych věděl, kam nedávat své dítě.

Prokázal jste naprostou neznalost žurnalistiky, psychologie a sociologie (myslel jsem, že její základy se na pajdáku učí) a na to, jakým arogantním tónem píšete (proti kterému jinak nic nemám) nevíte vůbec nic.

Levicoví novináři jsou pravicoví ne proto, že by byli bohatí. Většina novinářů je chudá jako kostelní myši. Pravicoví jsou proto, protože levice je proslulá i dnes cenzurou, kterou žurnalisté nemají rádi.

Že podporuje Moravec pravici při volbách? A kde jste na tom byl? Levice se ztrapňuje sama. Místo klidných odpovědí pomyslně bourá studio a odchází v půlce interview, na to bohužel nemá pan Moravec vliv.

A kde jste vzal, že žurnalistika má být objektivní? Má být vyvážená, nikoliv objektivní. Názor novináře se vždy promítne do článku/shotu, pokud ho nepíše/netočí stylem robota. Je svoboda slova, a každý si může názor vyjádřit, jaký chce. Když k tomu má prostor a prostředky, tak i v médiích.

1 0
možnosti
JK

pingl

4. 7. 2011 14:11
0 0
možnosti
N

notordluhousek

4. 7. 2011 12:06
kdyz do moravce sijou politici

z leva i z prava tak to  znamena ze dela svoji praci dobre.

navic je nekolik druhu novinariny. jedna je z blesku kde novinar je jen loutka na vyrceni par banalnich otazek (a take je to novinarina minulorezimova) a druha je polokomentatorska. staci se podivat do zapadni evropy ci spojenych statu. moravec je jeste v porovnani s tamnejsimi novinari vzorny slusnacek bez iniciativy

0 0
možnosti
K

Kurri22-II.

4. 7. 2011 12:00
Pane, to je vrcholný blábol.

Musím se přiznat, že jsem to přečetl jen po tu pasáž s Michálkem, ale stejně.

Jak byste si představoval ten rozhovor s Michálkem? Moravec jej musel vést přesně takhle, aby dokázal Michálkovu důvěryhodnost.

Jste živým příkladem devalvace českého školství.

1 0
možnosti
N

Nika.meil

4. 7. 2011 11:51
Ajaj....

Pan Moravec je levicově orientován...Zřejmě nesledujete jeho pořady dosti pozorně ;-)

1 0
možnosti
H

habit-.!..

4. 7. 2011 11:42
.... pravicoví novináři?

8-o... možná tak ještě v Reflexu...

0 0
možnosti
MN

ElLoco

8. 7. 2011 16:52
Re: .... pravicoví novináři?

Neměl jste na mysli spíše Respekt? Reflex mi nijak moc pravicový nepříjde ...

0 0
možnosti
J

jurneff

4. 7. 2011 11:41
Vidím to jinak

Což jste, autore, nikdy neviděl diskuse moderované panem Moravcem, kde jako host byl někdo z vrcholných politiků, například Rath, Paroubek, Sobotka, John, ................ mohl bych pokračovat.

Všichni tito si odpovídali na co chtěli, nehledě na jeho otázky, někteří křičeli, napadali protivníka, prostě si sami řídili diskusi. Nemám ten dojem, že Moravec něco v diskusích řídí nad únosnou míru, naopak, někdy se marně snaží s politiky bojovat.

1 0
možnosti
JK

barbudos

4. 7. 2011 11:41
Naše pravda, je jen ta správná!

Václav Moravec je jedním z mála redaktorů, kteří se snaží o částečnou vyváženost diskuzí . Dává přibližně stejné mantinely pro obě strany. To však neplatí pro většinu redaktorů ČT, kteří své  politické názory jasně prezentují, jako jedinou pravdu. A v případě zahraničních zpravodajů, jsou zářným příkladem  zpravodajové  z Číny a Ruska, kde ke každé zprávě přidají nějaký ten plivanec na danou zem. Nakonec reklama opěvující zpravodajský tým ČT  je toho příkladem. Jen my, jsme zpravodajství ! [>-]

0 0
možnosti
JM

gourmett

4. 7. 2011 11:30
Pokud vládnete

jiným jazykem než mateřčinou tak si pusťte nějakou diskuzi třeba na CNN,ZDF.ORF, a uvidíte ten propastný rozdíl nejen v moderátorech, ale hlavně v hostech co se k problémům vyjadřují. Jen velmi málo se taovýchto pořadů zúčastňují politici. Volební kampaně se tam nevyskytují na to jsou jiné pořady. Není to jenom pan Moravec, ale jsou to jiní, kteří nepochopili co to je moderování! Hvězdou diskuzního večera přece nemůže být moderátor! G.;-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky